Indkøbsguide

Gør madlavningen nemmere

Vi kender det alle – en travl hverdag, kommer måske lidt sent for ud af døren på kontoret, ungerne skal hentes og på vej hjem skal der også lige handles ind til aftensmaden. Og ikke nok med det, du skal også være kreativ med hvad i skal spise til aften – ikke det bedste tidspunkt at skulle tænke kreative madtanker, når ungerne er trætte og bare vil hjem – og du egentlig selv også gerne vil have det overstået. Så hvorfor ikke prøve en af de mange færdigpakkede madkasser som du nemt kan bestille via Internettet – og som bliver leveret lige til din hoveddør eller hvor du gerne vil have den leveret. Du sparer tid og ikke mindst frustrationen med at stå nede i supermarkedet med trætte børn.

Der er de sidste par år kommet rigtig mange firmaer som leverer madkasser, men et af dem er RetNemt som på forholdsvis kort tid er blevet rimelig populær. Og når man ser på deres hjemmeside, så har de faktisk også et godt udvalg. Der er noget for enhver smag – eller du har i hvert fald mulighed for at vælge mellem forskellige typer af madkasser. Du kan bestemme om det skal familiens yndlingsretter, gå den sunde vej, skal det være retter som er hurtige at tilberede, går du op i økologi, mad fra andre lande eller alt godt fra havet (her har de nemlig også en kasse som har fokus på børnevenlige fiskeretter) eller skal det være rent vegetarisk.

Du behøver ikke at nøjes med en type kasse, hvorfor ikke kombinere kasserne så i kan veksle mellem familieretterne, fisk og spændende retter fra forskellige lande. Heldigvis er der også mulighed for at sammensætte din egen kasse, til det antal personer du ønsker og om det skal være til flere dage af gangen. Hvilket jo er meget rart og praktisk, så skal du ikke tænke på det og så er aftensmaden klaret et par dage frem. Måske bliver du overrasket med nye retter og ingredienser som du ellers ikke lige ville have kastet dig ud i….

Madkassen indeholder udover de råvarer som skal bruges til retterne, også opskrift og vejledning til hvordan retterne skal tilberedes. Hvis du har lyst til at være kreativ og prøve nye opskrifter, så findes der på RetNemt’s hjemmeside et stort udvalg af alle mulige opskrifter til fri afbenyttelse og skrevet så de er nemme at forstå og følge.

Rigtig god fornøjelse, bare klik på nedenstående banner og se de mange muligheder 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks.