Kom af med børneeksem

Rød hud, kløende udslæt, kradsemærker, knopper, tør hud og afskalning, alt dette er en mor vidne til når hendes barn døjer med børneeksem. Mange mødre føler sig magtesløse når deres børn udvikler børneeksem og ofte er det også svært at komme af med, trods anbefalede cremer fra lægen. Børneeksem starter i en tidligt alder og er ofte arveligt betiget. Ofte kommer det mens barnet stadigvæk er baby, det er derfor vigtig som forældre at være forberedt, inden eksemen opstår.

Børneeksem, også kaldet Atopisk Dermatitis, forekommer i forskellige grader hos spædbørn og børn, mange vokser fra sygdommen når de kommer til teenageårene. Alligevel er der mange som aldrig slipper helt af med det, og ca. 10-15 % vil fortsat døje med børneeksem som voksne. Nogle af disse børn vil også udvikle håndeksem når de bliver voksne, hvor de oftest vil være specielt generet af det i vinterperioden, fordi hænder bliver tørre af vind og kulde.

Børneeksem starter tidligt og symptomerne vises almindeligvis i ansigtet (vinterkinder), bag ørene, hals eller på armene. Derfor er det vigtigt at man som forælder starter tidligt med at smøre sin baby ind i creme, for har man først én gang haft børneeksem vil man være tilbøjelig til at døje med lidelsen igennem ens voksenliv. De første tolv år af dit barns liv er vigtige i forhold til at du kan forhindre, at dit barn udvikler børneeksem. Dét man som forældre skal gøre her, er at give dem en masse fugt i form af nogle kvalitets fugtighedscremer. De første tolv år skal dit barn smøres hver dag, gerne to gange om dagen, eller flere hvis barnet har tendens til tør hud.

Når det gælder børneeksem, er det vigtigt at finde en creme som passer til årstiden. Er det sommer, er det en god ide at bruge en fugtighedscreme, og er det vinter skal du bruge en fed creme på dit barn. En god kombination af dette, er den danske creme KIMOVI.

KIMOVI’s produktserie består bl.a. af en creme som med sin bløde konsistens både er ideel til vinter og sommer halvåret. Alle KIMOVI’s produkter indeholder frugten Kigelia Africana, og det særlige ved Kigelia Africana er, at den understøtter hudens naturlige helingsproces. Derudover virker den antibakterielt og antiinflammatorisk, samt hjælper med at genopbygge skadet og irriteret hud.

Cremen er ideel til tør og sart hud, den er samtidig blødgørende og vigtigst af alt, den trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Cremen er utrolig børnevenlig da den ikke indeholder parabener, farvestoffer eller parfume. Til gengæld indeholder den sheabutter, glycerin og Kigelia Afrikana, og netop denne kombination har en unik genopbyggende egenskab.

Udover at cremen er god til børneeksem, så er den også god til røde barnenumser.

KIMOVI’s produktserie indeholder også en gel, denne er fantastisk til at smøre på om natten til børneeksemen, hvor den plejer, fugtgiver, og virker hele natten. En anden irritation som denne gel er god til hos din baby, er arp i hovedbunden. Gele og creme komplementerer hinanden, og du vil hurtigt se resultater på dit barn hvis du bruger gelen om natten og cremen om dagen. En tilfreds baby er en glad baby, og som mødre ønsker vi alle at se vores børn glade og tilfredse – med KIMOVI er du godt på vej.

crememedsalt cremetiltor gelmedsalt geltiluren

 

Andre artikler

Back to top button