Indkøbsguide

Nu også WOW Cup til baby

Vi har tidligere her på bloggen skrevet om WOW Cup’en for børn, nu er der så kommet en WOW Cup til baby’er og den skulle vi her på Elefantino.dk selvfølgelig også prøve. For med den første WOW Cup til børn, så er der lagt op til at det smarte koncept nu også er ført videre til en kop som baby kan bruge.

Kort fortalt er WOW Cup’erne en række praktiske drikkekrus til børn, som er designet så at børn kan drikke af krusene uden at spilde. Krusene er lavet i hård plastic, så at de ikke går i stykker hvis de falder en tur på gulvet – hvilket de med stor sandsynlighed kommer til at gøre. Samtidig har de et blødt låg som gør at børn bare kan drikke af kruset uden at komme til at hælde indholdet udover sig selv. Hemmeligheden eller tricket, som man måske hellere skal kalde det, er at låget lukker helt tæt til og er udstyret med en masse huller som væske så kommer ud af når kruset tippes. Det supersmarte ved teknikken er så, at når der ikke drikkes af kruset så lukker de små huller ligesom til og der kommer ikke væske ud. Hvilket naturligvis er en kæmpe fordel når kruset vælter eller falder på gulvet, så alt indholdet ikke sprøjter ud over det hele.

Det nye WOW krus for baby’er er i praktisk babystørrelse, så det nemt kan bruges når baby skal lære at drikke selv. Et solidt og bredt håndtag på hver side gør det nemt at holde fast på med små babyhænder. Ikke noget med en hældetud som det findes på mange af de traditionelle babykrus, her skal baby bare lære at drikke normalt af kanten. Et praktisk låg følger selvfølgelig med og kan sættes på når kruset ikke lige bruges.

Et krus som er ideelt når de små størrelser selv skal lære at drikke, hvis det vælter så er det ingen ulykke for væsken løber ikke ud og kruset er nemt at holde på for små hænder.

Hele kruset kan heldigvis skilles ad, og alle delene kan kommes i opvaskemaskinen, så det er supernemt at rengøre kruset.

Det er firmaet CEPELO som står for distributionen af WOW Cup’erne i Danmark, og kruset findes i flere farver. Det vil sige at for WOW Cup til baby så findes toppen og låget i forskellige sjove pangfarver – som selvfølgelig kan kombineres på kryds og tværs. Det er da også meget sjovere for børnene at have deres egen farvekombination, den skal jo helst ikke være den samme som de andres krus.

WOW Cup til baby koster 99 kr og du kan finde ud af hvor du kan købe koppen på dette link – forhandlere

Baby cup’en kan også købes online via linket WOW Cup for baby

Indlægget er sponsoreret

WOW Cup Baby1

WOW Cup Baby2