Mueslibrød

Mueslibrød

Et lækkert brød med masser af fylde, mætter godt og smager godt. Istedetfor et brød kan du vælge at lave en masse boller, de er gode til madpakken eller som en nem eftermiddags-snack.

Giver 1 brød

25 g gær
3 dl vand
350 gr hvedemel
200 gr muesli (gerne med rosiner)
1 tsk. salt
2 spsk rapsolie

Gæren smuldres i en skål, og vandet hældes i – vandet skal være lunkent. Der røres til gæren er helt opløst.

Tilsæt nu hvedemel, muesli, olie og til sidst salt.

Dejen æltes godt sammen, og stilles lunt i en skål – dækket med et viskestykke, til dejen er hævet til dobbelt størrelse.

Herfter slåes dejen ned, og kommes i en form.

Formen stilles lunt ca. 30 minutter eller til dejen er hævet godt op.

Pensl brødet med vand, og bages  i ovnen ved 200 grader i 35 min.