Bøger

Graviditetskogebogen

– 117 opskrifter – de lette, de sunde og de søde

Af Majbritt L. Engell

Her har du alletiders bog for dig som er gravid og som har brug for at vide hvad der er godt for dig at spise. Netop mens du er gravid, er det vigtigt at finde ud af hvilke fødevarer du bør undgå, hvilke fødevarer som kan give dig og dit ufødte barn masser af næring, energi og ikke mindst de vigtige vitaminer.

Med bogen får du en masse gode tips til hvordan du kan sammensætte en kost som er optimal for dig og dit barn i løbet af de 9 måneder. Find tips og ideer til mellemmåltider, sunde snacks, smoothies, hvordan du klarer dig gennem kvalmen og erstatning for de fødevarer som du bør undgå mens du er gravid.

Find mange spændende og inspirerende opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad, lidt lækkert til den lille sult og sunde mellemmåltider. Der findes også opskrifter som er rigtig gode hvis du er ramt af meget kvalme og bare har madlede, så er der her hjælp at hente til opskrifter som giver dig appetiten igen.

I den sidste del af bogen, er der også lidt inspiration til maden efter fødslen hvor energien og ikke mindst tiden bliver en mangelvare, opskrifter på mad som er overskuelig at lave og ikke kræver oceaner af tid at tilberede, så det kan være at den nybagte far måske også kunne blive inspireret til at gå i køkkenet

Majbritt L. Engell er Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og Master i Fitness og Træning. Majbritt er medforfatter til Spis maven flad, Hold maven flad og Når mor er på skrump og så er hun mor til Teo på 13 måneder.

Bogen kan købes på Saxo’s onlineshop, klik på Graviditetskogebogen

graviditetskogebogen