Bøger

Politiken’s rejsebøger – Med familien i…

Børn med på storbyferie ?? er det nu også en god ide ? er der legepladser i nærheden ? har hotellet børneseng og hvad med børnevenlig mad ? er der noget at se for børnene ??

Der er mange spørgsmål hvis i som familie overvejer at tage på ferie til en af Europa’s storbyer men det er faktisk ikke så svært.

Det er dog vigtigt hele tiden, at være opmærksom på at der skal være noget for noget for alle i familien – store som små. Det er her Politiken’s nye serie af rejseguider kommer ind i billedet. For forlaget har nemlig udgivet en praktisk lille serie af rejsebøger Med familien i… med fokus på ferie med børn til 4 populære storbyer – Rom, London, Paris og Barcelona.

Guiderne er lavet i et praktisk format, så de er nemme at have med i tasken. Indeni bøgerne findes de smarte folde ud-kort som gør det nemt at få overblik over de spisesteder, legepladser, seværdigheder mv. som bøgerne beskriver lige under hvert kort. Kortene viser forskellige dele af byen og under hvert kort findes en oversigt over ting som skal opleves, gode spisesteder, ting for børn, aktiviteter og hvad der er at opleve for en børnefamilie.

Politiken rejsebog2

Hvis børnene keder sig, måske på flyveturen eller på hotelværelser, er der bagerst i bøgerne et opgavehæfte med tegninger der skal farvelægges og små opgaver som børnene kan beskæftige sig med når turen bliver lidt for kedelig, eller bare har brug for fred og ro.

Rejsebøgerne er udgivet af Politiken og kan købes hos boghandlere samt på Politikens onlineshop og koster 100 kr.

Følg links til de enkelte bøger på Politikens onlineshop:

Med familien i Barcelona

Med familien i Rom

Med familien i Paris

Med familien i London

Politiken rejsebog3