Spaghetti med kødsovs
Pasta med kødsovs er altid populært hos børn, det er nemt at lave en stor portion kødsovs så der er til flere dage.
Til 4 personer
400 gr spaghetti eller tagliatelle
250 gr hakket oksekød
250 gr hakket svinekød
50 gr bacon i tern
1 løg
2 gulerødder
1 stilk bladselleri
300 gr flåede tomater
Olivenolie
Salt og peber
Skræl løg og gulerødder, hak dem fint. Skyl bladselleri og skær toppen fra samt det hvide i bunden af stilken – snittes i mindre stykker.
Svits løg, gulerødder og bladselleri i en gryde med olie.
Tilsæt bacon i tern og det hakkede kød, og lad det stege ved svag varme i ca. 10 min. under omrøring.
Kom de flåede tomater i kødet, samt salt og peber, og rør rundt.
Lad nu retten simre ved svag varme i 2 timer, mens der røres med jævne mellemrum.
Kog spaghetti eller tagliatelle efter anvisninger på pakken.
Serveres med revet parmesan-ost.