Spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs

Pasta med kødsovs er altid populært hos børn, det er nemt at lave en stor portion kødsovs så der er til flere dage.

Til 4 personer

400 gr spaghetti eller tagliatelle

250 gr hakket oksekød
250 gr hakket svinekød
50 gr bacon i tern
1 løg
2 gulerødder
1 stilk bladselleri
300 gr flåede tomater
Olivenolie
Salt og peber

Skræl løg og gulerødder, hak dem fint. Skyl bladselleri og skær toppen fra samt det hvide i bunden af stilken – snittes i mindre stykker.

Svits løg, gulerødder og bladselleri i en gryde med olie.

Tilsæt bacon i tern og det hakkede kød, og lad det stege ved svag varme i ca. 10 min. under omrøring.

Kom de flåede tomater i kødet, samt salt og peber, og rør rundt.

Lad nu retten simre ved svag varme i 2 timer, mens der røres med jævne mellemrum.

Kog spaghetti eller tagliatelle efter anvisninger på pakken.

Serveres med revet parmesan-ost.