Bøger

Anmeldelse: Hvad enhver far bør vide

Underholdende og afslappet – nemmere kan det ikke siges om Thomas Skov’s bog om det at blive far. Som far til børnene Ellen og Otto har han på nærmeste hold oplevet det at blive far for første og anden gang på nærmeste hold. Bogen – Hvad enhver far bør vide, er hans oplevelser og erfaringer samlet i en bog som primært henvender sig til andre kommende eller nybagte fædre. Men bogen kan lige så godt læses af andre ned lige netop denne målgruppe, for den er skrevet på en så afslappende og helt bramfri måde så den er ret underholdende at læse – uden at du behøver at være mand eller far.

Thomas Skov fortæller i bogen, lige fra hjertet om sine oplevelser fra kæresten fortalte at hun var gravid med parrets første og senere med deres andet barn. Hvilke tanker gør han sig som mand som oplever graviditeten, fødsel og ikke mindst tiden med den nyfødte, på afstand i forhold til børnenes mor som har det hele helt tæt ind på kroppen.

Bogen er fyldt med personlige oplevelser, erfaringer, tanker – krydret med citater fra andre mænd som har stået i lignende situationer og deres tanker. Derudover er der rundt om i bogen underholdende og illustrative tegninger som tydeligt afspejler de frustrationer og underholdende situationer som en nybagt far befinder sig i.

Bogen kan absolut anbefales, både for kommende forældre, forældre og dem som overvejer børn i den nærmeste fremtid, eller bare læse bogen for underholdningens skyld og dens humoristiske tone.

Thomas Skov er ikke helt ukendt i de danske medier, da han har været med i flere programmer på både tv og i radio. Derudover har han skrevet bøger og skriver på sin egen blog – thomasskov.dk.

Bogen kan købes på Saxo.dk og Bogreolen.dk.