Bøger

Super Pops

– 60 dekorative og smagfulde kagepops, cookiepops, marengspops, karamelpops og mange flere

Skal du holde børnefødselsdag, bryllup, barnedåb eller anden festlig anledning, og mangler ideer til sjove dekorationer som ikke bare ser fantastiske ud men som rent faktisk også kan spises, så får du nu inspirationen med bogen Super Pops.

Bogen indeholder opskrifter på 60 spændende kagepops, det vil sige små fine, dekorative kager som sidder på en tynd pind. Umiddelbart virker det som et noget uoverskueligt projekt at kaste sig ud i at lave de små super pops, men bogen giver en grundig introduktion til hele processen så det er nemt at gå til.

Først introduceres du til de mange forskellige ingredienser som kan bruges til fremstilling af de små pops, herefter følger opskrifter på de forskellige basiskagemasser som pops’ene består af.
Så kommer det vanskelige spørgsmål – hvilke pops skal der laves ? og det er ikke helt nemt at beslutte sig, for alle billederne ser simpelthen så indbydende ud at det er svært at beslutte sig for bare en enkelt pop. Du kan selvfølgelig vælge at lave flere forskellige, men i starten vil det nok være en god ide at starte med en enkelt opskrift.

For hver enkelt opskrift, er der detaljerede og nemt tilgængelige vejledninger til alle trin i processen med at lave de pågældende pops.Så uanset anledning, kan du helt sikkert finde lige præcis den opskrift som passer til den festlige anledning eller som en sjov værtindegave.

Forfatterne er Tamsin Aston, som har egen kagepop-forretning samt madskribenten Judith Fertig som har skrevet flere kogebøger og madartikler.

Bogen koster 229 kr og kan købes hos Saxo.dk, på linket Superpops