Bøger

Sy søde og sjove ting til din baby

Enkle ideer til tøj, tæpper og legetøj, du selv kan sy til din baby. En baby har brug for rigtig meget forskelligt udstyr. En sengerand, så de små ben og arme ikke vikles ind i tremmerne. En blød måtte at ligge på, når bleen skal skiftes. Et tæppe til barnevognen. Et badehåndklæde. En suttesnor. Tøj. Legetøj. Og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse !

Men du kan også vælge at lave det selv, hvis du har lyst og mod på det. I bogen ”Små størrelser” finder du et spændende udvalg af 30 opskrifter på forskellige mindre og enkle projekter, der ikke kræver de store evner ved symaskinen eller en masse udstyr. Ideerne er enkle og meget nemme at gå til, så nu er det nemt at være overskudsmoren i mødregruppen, der lige har fikset en suttesnor, mens mini tog en lur i barnevognen.

Kvinden bag de mange gode ideer hedder Jazz Domino Holly. Hun er mor til en lille pige, og begyndte på de mange projekter, da datteren var helt lille. Hun driver idag sin egen blog, hvor hun gerne deler rundhåndet ud af sine mange DIY-projekter. Hun er blandt Englands førende ”Gør-det-selv”-kvinder og optræder jævnligt i magasiner og tv-programmer med sin mange spændende og kreative ideer.

Du kan købe bogen hos Turbineforlaget – Små størrelser

Smaa stoerrelser