Hindbær-yoghurt is
Når solen skinner fra en skyfri himmel, vækker det lysten til kølende forfriskninger. Det er med andre ord tid til is, og hvad er bedre end en lækker is med friske hindbær.
Opskriften rækker til 4 personer
Du skal regne med at det tager ca. 20 minutter at lave isen som herefter skal fryse i minimum 4 timer, før den kan spises.
Ingredienser:
250 gr friske hindbær
30 gr flydende honning – dansk honning eller akacie-honning
1-2 spsk citronsaft
300 gr yoghurt naturel
150 gr piskefløde
Mos hindbær sammen med honning og citronsaft, du kan enten gøre det med en gaffel eller i en blender. Herefter hældes det gennem en fin si for at fjerne hindbær-kernerne.
Rør hindbær-pureen sammen med yoghurt.
Pisk fløden til flødeskum og vend det i hindbær-blandingen.
Hæld isen i en form og sæt den i fryseren i minimum 4 timer, der røres i ismassen med 30 minutters mellemrum.
Ved servering fordeles små kugler af isen i 4 glas og med et par friske hindbær på toppen.